Συναλλαγές με το κατάστημα

Τρόποι Παραγγελίας

Η παραγγελία των προϊόντων μας μπορεί να γίνει με 3 τρόπους:

 • Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. *
 • Μέσω τηλεφώνου, Δευτέρα ως Παρασκευή 10.00 με 15.00μμ στο τηλεφωνο 22810 52104 ή στο 6972890928.
 • Με αποστολή email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., όπου θα πρέπει να αναγράφετε τα πλήρη στοιχεία τιμολόγησης.*

 


Τρόποι Παραλαβής

Η παραλαβή των προϊόντων σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

 • Παραλαβή από  το κατάστημα Οπάλλιος
 • Παραλαβή στο χώρο σας με αντικαταβολή

Η αποστολή των παραγγελιών, γίνεται μ' έναν από τους εξής τρόπους:

 • ΕΛΤΑ (πόρτα-πόρτα ταχυμεταφορές)
 • Courier (Speedex)

 


Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή των παραγγελιών μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

Πιστωτικές κάρτες

Έχετε την  δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των VisaMasterCardMaestroAmericanExpressDiners.

Αντικαταβολή

Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα.

Η πληρωμή γίνεται πάντοτε στον εκάστοτε αντιπρόσωπο της εταιρίας ταχυμεταφορών (πχ Speedex κ.λπ) κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας στο χώρο σας.
Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, ελέγχονται και καταγράφονται τα στοιχεία ταυτότητας του προσώπου που παραλαμβάνει για λόγους ασφαλείας.

Τραπεζική Κατάθεση
Κάνoντας κατάθεση σε κάποιον από τους παρακάτω λογαριασμούς, μας αποστέλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής,  με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αναγράφεται στις παρατηρήσεις ο αριθμός της παραγγελίας σας.
Μόλις λάβουμε το αντίγραφο θα αποστείλουμε την παραγγελία σας.

Διαθέσιμες Τράπεζες

ALPHA BANK IBAN: GR4001406990699002002000788

PayPal
Πληρώστε με πιστωτική κάρτα μέσω PayPal.

 


Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 


Τιμες,νόμισμα και προσωπικά δεδομενα.

ΟΙ συναλλαγες με το κατάστημα γίνονται αποκλειστικά με ευρώ και ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στις τιμές των προϊόντων χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των πελατών. Οι αλλαγές όμως των τιμών δεν επηρεάζουν τις παραγγελίες που έχουν ήδη καταχωρηθεί. Το opallios.gr κατ’ εφαρμογή των αρχών προστασίας προσωπικών δεδομένων και κατ’ ακολουθία των προβλεπομένων από το Διεθνές Ευρωπαϊκό Δίκαιο που ρυθμίζει θέματα που άπτονται του ηλεκτρονικού εμπορίου (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003), όπως επίσης και τα οριζόμενα στο Ν. 2251/1994 περί προστασίας καταναλωτών, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός έχει συμπληρωθεί ή τροποποιηθεί με τις αποφάσεις τις επιτροπής προστασίας προσωπικών δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, τον Ν. 2819/2000 (αρθ. 8) αλλά και τις οδηγίες τις 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητά και με σαφήνεια ότι δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ούτε και θα αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, ανταλλάσει, πωλεί ή εκμισθώνει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλεται σε οποιονδήποτε τρίτο. Σημειώνεται ότι τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν είναι δυνατόν να παραχωρηθούν σε οποιονδήποτε με κανέναν τρόπο. Με την υποβολή των στοιχείων σας στον server, συμφωνείτε ότι το δηλούμενο υλικό δεν περιέχει στοιχεία ψευδή, πλασματικά, παράνομα και εν γένει ακατάλληλα προς χρήση, επεξεργασία και δημοσίευση.

 


Μεταβολές Τιμών

Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στις τιμές των προϊόντων χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των πελατών. Οι αλλαγές όμως των τιμών δεν επηρεάζουν τις παραγγελίες που έχουν ήδη καταχωρηθεί.

 


Απόδοση Χρωμάτων

Η απόδοση των χρωμάτων είναι δυνατόν να μην αποδίδεται με ακρίβεια στα εικονιζόμενα προϊόντα, είτε εξαιτίας της ανάλυσης των φωτογραφιών, είτε εξαιτίας των τεχνικών χαρακτηριστικών των υπολογιστών.
Σε κάθε περίπτωση, έχετε τη δυνατότητα να δείτε επ' ακριβώς το προϊόν που σας ενδιαφέρει πριν το αγοράσετε, επισκεπτόμενοι το κατάστημά μας.

 


Επιστροφές

Α. Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολόγητα από τη σύμβαση αυστηρά εντός του χρονικού διαστήματος πέντε (5) ημερών απο την ημέρα παραλαβής τους και να επιστρέψετε τα προϊόντα στην αρχική τους κατάσταση. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε εσείς, τόσο με τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων της αρχικής παραγγελίας όσο και της καινούργιας. Εάν χρησιμοποιήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης οφείλετε να ειδοποιήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα opallios , εγγράφως ή τηλεφωνικώς, εντός της ανωτέρω προθεσμίας. Η επιστροφή των προϊόντων τελείται υπό την προϋπόθεση ότι έχουν παραληφθεί και ελεγχθεί τα προϊόντα από τo κατάστημα, ότι τα προϊόντα βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν οπότε και η εταιρεία υποχρεούται να σας επιστρέψει το τίμημα που έχετε καταβάλλει εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων, κατά τον ίδιο τρόπο πληρωμής που επελέγη κατά την παραγγελία.

Β. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε εντός προθεσμίας 5 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προιόντων, υπό την ρητή προϋπόθεση ότι το προς αλλαγή προϊόν παραμένει άθικτο και αχρησιμοποίητο. Σε περίπτωση που το αλλαχθέν προϊόν είναι μικρότερης αξίας από αυτό της αρχικής σας παραγγελίας, η opallios δεν θα σας επιστρέφει τη χρηματική διαφορά, συνεπώς θα πρέπει να επιλέξετε πρόσθετο ώστε η νέα παραγγελία σας να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αρχική. Αλλαγή για δεύτερη φορά, ήτοι αλλαγή των ήδη αλλαχθέντων προιόντων δεν επιτρέπεται.

 


Ελαττωματικά Προϊόντα

Η εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε κάθε προϊόν να πληρεί όλες τις προδιαγραφές καταλληλότητας και ασφάλειας.

Αν όμως για κάποιο λόγο παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό από κατασκευής προϊόν, έχετε το δικαίωμα της επιστροφής του.

Η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:

 • Αποστέλλετε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. δηλώνοντας το προϊόν που είναι ελαττωματικό.
 • Αναμένετε από εμάς απάντηση για να σας καθοδηγήσουμε με ποιο τρόπο μπορεί να ελεγχθεί το είδος και να επιστραφεί. 
 • Όταν το προϊόν ελεγχθεί από το κατάστημα, και αποδειχθεί το κατασκευαστικό ελάττωμα θα σας το αντικαταστήσουμε και θα σας το αποστείλουμε δωρεάν.
 • Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι το ελάττωμα του προϊόντος οφείλετε σε κακή ή λανθασμένη χρήση από εσάς, θα γίνει ενημέρωση μέσω τηλεφώνου ότι η αλλαγή του προϊόντος δεν γίνεται δεκτή, και θα χρεωθείτε τα έξοδα μεταφοράς για να σας επιστρέψουμε πίσω το προϊόν.

Αν επιθυμείτε να έρθετε εσείς να το παραλάβετε σε κάποιο από το κατάτσημα μας, δεν θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα μεταφοράς.

Σύγκριση Προϊόντων


Δεν υπάρχουν προϊόντα για σύγκριση.

Wishlist


Δεν υπάρχουν προϊόντα στη Wishlist.

Κατηγορίες